Zoeken naar bloemen en planten herkennen

bloemen en planten herkennen
 
Apps die plant en bloem voor je herkennen Vrij Telegraaf.nl.
Maak een goede close-up foto van de bloem of het blad met je telefoon en vraag een natuurkenner in je vriendenkring wat je precies gespot hebt. Laat een van onderstaande apps de plant voor je herkennen aan de hand van jouw foto. PlantNet is zo'n' app. De applicatie is ontwikkeld door een Frans landbouwkundig research centrum en herkent inmiddels al zesduizend West-Europese soorten. PlantNet is makkelijk in gebruik en geeft over het algemeen goede resultaten weer. De app werkt het beste als je een foto maakt van één individuele plant of bloem met zo min mogelijk planten op de achtergrond.
plafonniere led
Plantifier in de App Store.
Plantifier laat u toe om op een supereenvoudige en gratis manier foto's' van tuinplanten te laten herkennen. U kan een foto van de te herkennen plant opladen via de Plantifier App en de leden van de MijnTuin.org community laten u dan de naam van de plant weten. Bekijk ook de internetversie via http//www.plantifier.be: of http//www.plantifier.nl.: Prestatieverbeteringen en bugfixes. Fix voor camera problemen. Updates voor iOS10. Kleine interface aanpassingen. Extra taal toegevoegd. Nieuwe layout interface. Afbeeldingen sneller inladen. Betere navigatie tussen de verschillende plantenfoto's.' Prestatieverbeteringen en bugfixes. Beoordelingen en recensies. 2.4 van 5. Fijne app voor als je snel wilt weten wat voor soort plant/struik of boom je in je tuin/woonkamer hebt staan. Fijne app voor als je snel wilt weten wat voor soort plant/struik of boom je in je tuin/woonkamer hebt staan. Leuk voor de hobby hovenier. Leuke app voor iedereen die een tuin heeft en niet meer zeker weet welke planten ze hebben staan.
boomstamtafel epoxy
Welke plant is dit? Plantifier MijnTuin.org.
Een ziekte of plaag op je plant? Ziektes plagen herkennen. Deelnemen als Bib. Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin? Heb je reeds een MijnTuin.org account? Registreer je nu gratis! Help mee om deze planten te identificeren. Hieronder vindt u een overzicht van fotos van tuinplanten die bij deze rubriek zijn aangeleverd. Plantifier Welke plant is dit is een rubriek waar men tuinplanten, bomen, struiken en bollen kan laten identificeren.
dubbele glazen deur
Bomen, bloemen en planten herkennen met je smartphone De Standaard.
Met PlantNet kom je al een heel eind: gewoon met je smartphone even een fotootje maken en de app vertelt je meestal toch om welke soort het gaat. Een Yucca elephantipes palmlelie, Draceana drakenbloedboom, Musa bananenplant en met grote waarschijnlijkheid Phalaenopsis orchidee. Dat zijn de bloemen en planten bij mij thuis die PlantNet vrij eenvoudig wist te herkennen.
planten tegen mollen
Flora Europa Determineren.
Paddenstoel of zwam. Bloemen, planten en struiken. Paddenstoelen en zwammen. Bloem, plant of struik. Paddenstoel of zwam. Bloemen, planten en struiken. Paddenstoelen en zwammen. Determineren op type. Bloem, plant of struik. Paddenstoel of zwam. Help ons Flora Europa verder te ontwikkelen.
Planten herkennen.
Rode en roze bloemen. Bloemen en andere planten herkennen. Deze paginas vindt u snel en gemakkelijk helpen om planten en bloemen te bepalen door middel van fotos. Dit wordt het beste bereikt door de kleur en de vorm van de bloem.
Flora van Nederland Wilde planten en hun omgeving online.
De kleur van bloemen kan heel gevarieerd zijn. Zoeken op kleur. Lees hier verder. Zoeken op naam. Planten in beeld. Zoeken naar plantenvideo's.' Lees hier verder. Lees hier alle artikelen in de blog. Vinden, determineren en kennen. Laat je deze lente verrassen door de vele bloeiers. Het herkennen van wilde Flora om ons heen is vaak niet gemakkelijk, soms zelfs niet voor een ervaren plantenkenner.
Wilde bloemen op kleur, bloeimaand en bloemvorm determineren.
Bij het laatste kleurvakje vind je bloemen, die lastig onder te brengen zijn bij één van de andere kleuren, omdat ze niet 1 duidelijke hoofdkleur hebben. Voor elke bloem heb ik een eigen pagina gemaakt met een aantal foto's' en een korte beschrijving van de kenmerken.

Contacteer ons