Zoeken naar lavendel planten

lavendel planten
 
BORDERPAKKET LAVENDEL 5 M GEUREND 48 PLANTEN.
BORDERPAKKET LAVENDEL 5 M GEUREND 48 PLANTEN. Wij bieden u graag een border pakket LAVENDEL vaste planten aan, goed voor 5 m2, 3 soorten x 16 planten 48 planten p9 verpakt. Ook beschikbaar 10m 3 soorten x 32 planten 96 planten, 15 m 3 soorten x 48 planten 144 planten.
planten
Hoe lavendel onderhouden? DCM.
Naast een zonnige standplaats en een goed doorlatende bodem vraagt lavendel ook een aangepaste bemesting en voldoende kalk om goed te groeien en te bloeien. Om uw lavendel te laten schitteren zoals op de velden van de Provence, is er de op maat ontwikkelde DCM Meststof Lavendel.:
oprichten vof
Vaste planten LAVANDULA Lavendel Vaste plantenkwekerij Guido Van de Steen.
Catalogus Vaste planten LAVANDULA Lavendel. Handig en gemakkelijk, zowel voor u als voor ons, is het wanneer u ons een week vooraf een lijst bezorgt van de planten die u wilt bestellen. Op zaterdag of eventueel een andere afgesproken dag staat uw bestelling dan keurig uitgezocht voor u klaar bij iedere plantensoort steekt dan een naametiket in de pot.
goedkoop lenen
Lavendelplanten Outspot.
Dit komt mede dankzij haar winterhardheid want lavendel overleeft tot wel 18C. Voor een prikje bestel je nu op Outspot een set van 12 of 24 lavendelplanten, bij jou thuis geleverd als jonge plugplanten. Elk van deze Lavandula angustifolia Munstead planten kan uitgroeien tot 1 meter in doorsnede en ongeveer 70 cm hoog worden.
AVEVE Lavendel.
Planten en Zaden Moestuin en fruittuin. Lavendel vormt een struikje met zilverkleurige bladeren en blauwe, geurige bloemen die doen denken aan de Provence en de zon. Het is een doorlevende plant, ook geschikt voor de siertuin. De geurige bloemen behouden ook na drogen hun heerlijke, aangename geur.
Lavendel Walter van Gastel.
Bloei: vanaf juni tot eind juli. Een lavendel planten kan het hele jaar door, zolang het maar niet vriest. Planten in oktober is optimaal, op deze manier profiteert de lavendel van een warme bodem en de laatste najaarszon. Lavendel houdt van een droge, maar humusrijke grond.
Lavendel Lavandula MijnTuin.org.
Wanneer de struik van onder, door verhouting, te kaal wordt kan je Lavendel rooien en dieper in de grond terug planten met de groeitoppen tot 15-20 cm boven de grond. Een andere oplossing is het planten van nieuwe Lavendels en deze regelmatig te gaan onderhouden, zodat je ieder jaar kan genieten van een mooie struik. Lavendel snoeien, tweede snoeitijd.
Alles over lavendel Intratuin.
Kalk strooien is niet echt nodig als je lavendel al in kalkrijke klei of in zandgrond staat. Hoe geef je lavendel water? Lavendel in je tuin hoef je geen water te geven. Alleen als je lavendel gaat planten bij heel heet weer, geef je de grond water voor het planten.

Contacteer ons