Resultaten voor lavendel planten

lavendel planten
 
Hoe lavendel onderhouden? DCM.
Naast een zonnige standplaats en een goed doorlatende bodem vraagt lavendel ook een aangepaste bemesting en voldoende kalk om goed te groeien en te bloeien. Om uw lavendel te laten schitteren zoals op de velden van de Provence, is er de op maat ontwikkelde DCM Meststof Lavendel.:
reachtruck
BORDERPAKKET LAVENDEL 5 M GEUREND 48 PLANTEN.
BORDERPAKKET LAVENDEL 5 M GEUREND 48 PLANTEN. Wij bieden u graag een border pakket LAVENDEL vaste planten aan, goed voor 5 m2, 3 soorten x 16 planten 48 planten p9 verpakt. Ook beschikbaar 10m 3 soorten x 32 planten 96 planten, 15 m 3 soorten x 48 planten 144 planten.
pret hypothecaire
Lavandula angustifolia Hidcote Plantengids Famiflora Het Grootste Tuincentrum Van België.
U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Gewone lavendel niet! Nederlandse naam: Gewone lavendel Wetenschappelijke naam: Lavandula angustifolia Hidcote Type plant: Vaste plant.
Slotenmakers
lavendel snoeien en verzorgen, kwekerij Bastin.
Puur Mediterraan Tuinieren gaat over mijn liefde voor geurende planten zoals lavendel, Cistus, Phlomis, rozemarijn en tijm, waar deze vandaan komt, hoe ik kweker werd met een voorliefde voor mediterrane planten en hoe ik ze niet alleen in de tuin maar ook in het eten toepas.
Lavendel, wanneer mag je snoeien? De Boomdokter.
lavendel in pot, de moeite waard om uit te planten Wanneer mag of moet je de lavendel snoeien? Uitgebloeide lavendel oogt houterig, vol uitgedroogde bruine en lelijke takjes. Voorkom dit en knip de bloeitopjes na de bloeiperiode met een snoeischaar of haagschaar.
Lavendel Walter van Gastel by Oh'Green.'
Bloei: vanaf juni tot eind juli. Een lavendel planten kan het hele jaar door, zolang het maar niet vriest. Planten in oktober is optimaal, op deze manier profiteert de lavendel van een warme bodem en de laatste najaarszon. Lavendel houdt van een droge, maar humusrijke grond.
Lavendel Tuincentrum Pelckmans.
Mijn winkelmandje 0 artikelen 0. U bent hier: Home Tuin Terras Bloemen Planten Bodembedekkers Vaste Planten Lavendel. Lavendel is waarschijnlijk één van de meest bekende en gebruikte planten in onze streken. De mooie bloemaren in verschillende tinten blauw, paars, roze of wit zijn de bekendste eigenschappen.
Alles over lavendel Intratuin.
Kalk strooien is niet echt nodig als je lavendel al in kalkrijke klei of in zandgrond staat. Hoe geef je lavendel water? Lavendel in je tuin hoef je geen water te geven. Alleen als je lavendel gaat planten bij heel heet weer, geef je de grond water voor het planten.

Contacteer ons