Zoeken naar planten tegen muggen

planten tegen muggen
 
Planten tegen muggen en vliegen Natuurlijk Paarden.
Deze planten staan erom bekend erg goed te werken tegen zowel vliegen als muggen. Deze mooie paarse plant houdt van een zonnig plekje en is effectief tegen vliegen en muggen. Rozemarijn is een heerlijk kruid om in de keuken te gebruiken en bloeit in mei.
leningen
Tips tegen muggen: Deze planten helpen muggen verjagen Dier en Natuur: Diversen.
De leuke bloeiende plant doet het ook goed op balkons voor een beetje kleur en heeft heel weinig verzorging nodig. Normaal gesproken kun je de planten en het plantensap op je huid wrijven tegen muggen, maar doe dat niet met goudsbloemen.
Bank
Muggen bestrijden, verdelgen, verjagen met eucalyptus, citroenmelisse, geurspiralen, muggenvanger en ander insectenbestrijdingsmiddelen.
Bekijk in onze webshop. Je hebt ze misschien in huis, de muggensprays, muggenkaarsen, muggenwierook, maar toch mis je dat eenvoudig middeltje om gezond, zonder gezoem in te slapen. Anti-muggenplanten voor de tuin. Een aantal planten kunnen in je tuin zeker helpen tegen de muggen.:
Slotenmakerij
Weg met muggen: deze planten houden muggen op afstand Seks Relaties Nina HLN.
Na het streepje zon van gisteren, is de kans groot dat jij vannacht uit je bed gezoemd werd. Wil je die vervelende muggen vanavond wél weg uit je slaapkamer, maar liefst met natuurlijke middeltjes? Dat kan gewoon, want deze planten werken uitstekend als anti-muggenbestrijding. Niet alleen de geur van citroen is goed tegen die vervelende beestjes, ook van lavendel blijven ze liever ver weg.
Deze 8 planten verjagen muggen op een natuurlijke manier Beauty Knack Weekend.be.
Kneus bijvoorbeeld wat bladeren en wrijf die over de blootgestelde huid. Deze acht planten houden ongenode nachtelijke gasten op afstand.: Dit verre neefje van munt verspreidt een zachte citroengeur: aangenaam voor ons, niet te harden voor muggen. Let wel op als je zelf citroenmelisse wil telen en zet hem in een pot, want de plant neemt je tuin over voor je het weet. Wel een aanrader om bijen naar je tuin te lokken. Citroenmelisse Getty Images/iStockphoto. Ook de geur van dit kruid doet wat denken aan een kruising tussen munt en citroen. De plant bevat een stof met de naam nepetalacton: bijna onuitspreekbaar voor ons, helemaal onverdraaglijk voor muggen. Extra waarschuwing: muggen blijven dan wel weg van kattenkruid, poezen zijn er dol op. Basilicum Getty Images/iStockphoto. Voor je je halve basilicumplant op je lichaam begint open te wrijven: het welbekende kruid werkt enkel tegen de larven van muggen.
11 planten die muggen wegjagen.
Organiseer alvast dat tuinfeestje waarvan je droomt, want dit jaar zal je geen last hebben van muggen als je deze planten in je tuin zet. Onderstaande 11 plantjes houden namelijk muggen op een grote afstand het beste van al? Het is volledig natuurlijk!
Insectwerende kruiden Walter van Gastel by Oh'Green.'
Achter de schermen. Bloemen en planten. Moeder natuur kan mooi zijn, maar de zomer brengt elk jaar ook vervelende insecten met zich mee. Gelukkig bestaat hier een zeer ecologische en groene oplossing voor! Er zijn tal van geurige kruidenplanten die ervoor zorgen dat allerlei beestjes op afstand blijven. Muggen en andere vliegende insecten zijn dol op de geur van basilicum. Zet enkele plantjes neer op je balkon of terras, op een afstand van uw zitplaats. De geur zal de insecten naar de plant lokken. Ook kun je met basilicum witte vlieg weghouden van jouw tomatenplanten. Dit lekkere kruid groeit snel en geeft een heerlijke geur af. Mieren en vliegende insecten hebben er een hekel aan! Dit kruidenplantje is een zeer populair middel tegen vervelende steekmuggen.
Vijf planten die echt werken tegen muggen Tuin en Balkon.
Ik dacht altijd dat alleen DEET goed werkt tegen muggen. Maar er blijken echt planten te zijn die muggen net zo efficient een blokje doen omvliegen. Ik zet de vijf meest genoemde plantjes als alternatief voor DEET voor je op een rij.

Contacteer ons