Meer resultaten voor luchtzuiverende planten nasa

luchtzuiverende planten nasa
 
NASA onthult: 17 planten die de lucht in je huis zuiveren en ademen gemakkelijker maken.
Probeer je Kimberley Queen samen te zetten met andere planten in in een bloempot en plaats er een kleine luchtbevochtiger naast om de luchtvochtigheid in de lucht te verhogen. Leliegras Liriope spicata. Deze potplant is nog een ander voorbeeld van een door NASA omschreven, luchtzuiverende plant.
auto verzekeren
20 kamerplanten die de lucht zuiveren De Voedzame Keuken.
Wel goed om op te merken dat Nasa dit onderzoek heeft gedaan in 1989 en dat de lijst alle planten die in het onderzoek zijn meegenomen, bevat. Ook de planten die niks of weinig doen. Daarnaast zijn er nieuwere studies die aantonen dat het niet de plant, maar microorganismen in de grond zijn die mogelijk iets doen, al blijken in die studies de concentraties gifstoffen binnenshuis zowel met als zonder planten hoger dan buitenshuis. Koop de planten dus vooral omdat het mooi is, rustgevend effect en vanwege zuurstof in de lucht, maar niet vanwege de luchtzuiverende kwaliteiten.
backlinks
Dit zijn volgens NASA de beste luchtzuiverende kamerplanten voor in huis.
Home / Good Stories / Dit zijn volgens NASA de beste luchtzuiverende kamerplanten voor in huis. Dit zijn volgens NASA de beste luchtzuiverende kamerplanten voor in huis. Planten maken niet alleen je interieur leuk en levendig, ze zijn ook nog eens heel goed voor je gezondheid.
Boxsprings
De beste planten om de lucht in huis te zuiveren De Standaard.
Maar planten ogen niet alleen leuk, ook dragen ze bij tot de luchtkwaliteit in huis. De Amerikaanse ruimtevaartorganisatie Nasa voerde enkele jaren geleden onderzoek naar de luchtkwaliteit in ruimtestations. Uit de Nasa Clean Air Study bleek dat bepaalde kamerplanten op een natuurlijke manier giftige stoffen zoals benzeen en formaldehyde kunnen neutraliseren, en zodoende de luchtkwaliteit kunnen verbeteren.
moderne bijgebouwen
De 15 beste planten voor een gezonde lucht in huis Wonen Knack Weekend.be.
Nu is het onderzoek van NASA en de ranglijst van planten die ze destijds opstelden nog altijd toonaangevend wat betreft het verband tussen planten en de kwaliteit van de lucht in huis. Deze vijftien planten nemen volgens die studie de grootste hoeveelheid benzeen, formaldehyde en trichlooretheen op, stoffen die in verband gebracht worden met verschillende ziekten zoals kanker en neurologische problemen.
Onderzoek van NASA over luchtzuiverende planten Luchtzuiverende Planten.
Op 15 september 1989 heeft NASA een onderzoek gedaan naar de luchtzuiverende werkingen van planten. Het onderzoek heette de NASA Clean Air Study en leverde een lijst op van planten die zeer effectief de lucht kunnen zuiveren van giftige stoffen.
NASAs top 4 gezonde kantoorplanten.
Niemand minder dan NASA, deed eenzelfde soort onderzoek naar de beste gezonde kantoorplanten. Alleen deden zij het om te testen welke planten afgesloten ruimtes van pure lucht en zuurstof konden voorzien. Daarom gingen zij nog een stapje verder dan onze Indiƫr.
NASA maakte een lijst van 18 luchtzuiverende planten voor in huis Paradijsvogels Magazine.
NASA maakte een lijst van 18 luchtzuiverende planten voor in huis. Valborg Korthals Altes. Groene kamerplanten kwamen in de jaren 70 helemaal in zwang: bloeiende plantjes maakten plaats voor grote sierbladeren en de ficus was niet aan te slepen. Ook het bekende bonsaiboompje sierde menig interieur.

Contacteer ons